IT løsning for bedriften din?

Det er en økende utfordring å manøvrere i en jungel av IT løsninger.

Samtidig dukker det stadig opp nye og effektive applikasjoner og løsninger som kan forenkle og effektivisere drift og forretningsprosesser i de fleste virksomheter.

Vi hjelper deg med gode råd og IT løsninger som fremmer din virksomhet.

R

Ett kontaktpunkt

Vi er din IT avdeling. Vi gir råd og veiledning om aktuelle applikasjoner og IT løsninger som kan fremme din virksomhet. Vi koordinerer alt IT teknisk arbeid med dine applikasjons-leverandører. Dere trenger bare ett kontaktpunkt for alt som er IT relatert.

R

Trygt og sikkert

Vi sørger for at dine data er trygt tatt vare på i et sikkert servermiljø som blant annet er dublisert og synkronisert mellom to fysiske lokasjoner. Alle servere vedlikeholdes av oss. Dette inkluderer månedlige sikkerhetspatcher, oppgraderinger, antivirus og tilgangskontroll.

R

Forutsigbart

Vi tilbyr sentralisert IT drift og en fast, forutsigbar månedlig kostnad. I tillegg tar vi ansvar som din IT avdeling og bistår med råd og veiledning i forhold til IT løsninger knyttet til din virksomhet.

R

Både for liten og stor

Våre løsninger er for alt fra bedrifter med mindre enn 5 brukere og opp til større bedrifter med 50-100 brukere. IT løsningene skalerer uten at dere må investere eller ta kostnader for flere enn dere er.

R

Kontoret over alt

Med våre løsninger kan dere være “på kontoret” uansett hvor i verden det er (hjemme, på jobb, på reise, …). Din bedrifts IT systemer blir tilgjengelig for brukerne via internett slik at de alltid har tilgang til epost, kalender, kontakter, dokumenter og fag-/forretningsapplikasjoner.

R

Prioritert

Våre løsninger leveres med en Service Leverings Avtale (SLA) som blant annet gir dere prioritert tilgang til vår kundeservice og oppetidsgarantier på IT løsningen.

Forespørsel IT løsning Bedrift

  • Kort om hva dere er på utkikk etter.